Koninklijke 10-daagse bij Wildlands en het Atlas Theater

Foto: Wildlands

Het Atlas Theater en Wildlands presenteren de Koninklijke 10-daagse. Van 17 tot en met 26 april worden er verschillende activiteiten voor jong en oud aangeboden als voorbereiding op het bezoek van de Koninklijke familie. Tijdens deze periode biedt het park extra activiteiten aan met een koninklijk tintje.

Zo zijn er verschillende oranje lekkernijen, kunnen kinderen zich laten schminken en is er een speciale koninklijke route. Bij de gouden leeuwaapjes en bij de leeuwen zijn er extra presentaties en dagelijks wordt er een gouden kroon verstopt met een bijzondere beloning voor de vinder.

Op 19 april is er het Koninklijke 7-gangen diner in de overdekte jungle van het park: Jungola.

Atlas Theater

Het Atlas Theater organiseert verschillende activiteiten om de theaterervaring van bezoekers extra bijzonder te maken. Bezoekers kunnen een exclusieve meet & greet winnen met de koningin van de lach: Tineke Schouten, het aankoopbedrag is terug te winnen door op de zogeheten Gouden Stoel te zitten en men kan meedingen naar vrijkaarten. Mascotte Aatje komt ook in actie, hij zal namelijk bandana’s uitdelen tijdens de start van de Koninklijke 10-daagse.

Voor een volledig overzicht van de activiteiten, kijk je op www.wildlands.nl/10daagse.