Doneer hier!

ZO!34 in het Hospershuis

Sinds december 2016 zijn de lokale omroepen van Emmen (RTV Emmen) en Coevorden (Radio Loco) gefuseerd tot streekomroep voor Zuidoost-Drenthe, ZO!34. De omroep barst nu uit zijn voegen in de huidige studio op het industrieterrein Bargermeer in Emmen. ZO!34 maakt met ongeveer honderd vrijwilligers dagelijks radio, tv en online content, maar kan zich in het huidige gebouw niet verder ontplooien.

De omroep wil daarom binnenkort verhuizen naar het Hospershuis in het centrum van Emmen. De steun van de gemeente is er, maar er is nog wel geld nodig om het plan te realiseren. Daarom organiseert ZO!34 de komende tijd benefietavonden en veilingen om de verhuizing naar het Hospershuis mogelijk te maken.

ZO!34 (en voorheen RTV Emmen en Radio Loco) heeft de afgelopen jaren bewezen een onmisbare factor in Zuidoost-Drenthe te zijn. Door middel van radio- en televisie-uitzendingen brengt de omroep het kleine en grote lokale nieuws uit de regio. Ook organiseren ze verschillende evenementen, zoals het zomerse springkussenfeest Summersplash en het Glazen Huis Emmen. Daarnaast is de streekomroep een kweekvijver voor talent. Naast technisch en organisatorisch talent zijn ook drie vrijwilligers van ZO!34 uitgegroeid tot DJ of reporter bij landelijke stations.

Onze gezichten doen een dringend beroep op je. Jordi Warners van SLAM!, Corien Postma van QMusic, Jorien Renkema van 3FM en Wesly Struik van RTV Drenthe vragen je om een donatie. Dit kan gemakkelijk via deze pagina. Hier zijn straks ook meer acties te vinden!

Kortom: Zuidoost-Drenthe heeft ZO!34 nodig en ZO!34 heeft Zuidoost-Drenthe nodig. Help ons om de omroep nog betere radio en televisie te laten maken in het Hospershuis in Emmen!