ZO!34 komt in actie: Hart Voor Elkaar

Hart Voor Elkaar gaat donderdag 16 december om 12.00 uur van start. Afbeelding: ZO!34

Hart Voor Elkaar is terug! Na het succes van vorig jaar en het annuleren van het Glazen Huis Emmen, is het 16 tot en met 19 december tijd voor Hart Voor Elkaar. Donderdag om 12.00 uur is de aftrap van de actie, die zowel op radio en televisie wordt uitgezonden. Met als doel de Zuidoost-Drentse wensen te vervullen!

De ontvangstruimte van ‘t Hospershuis zal dienen als studio en volledig in kerstsfeer worden gedoopt. Ook de buitenkant van de ZO!34-studio zal een ware make-over krijgen. Maar het weggeeffestijn blijft niet alleen binnen de muren van ‘t Hospershuis. Elke dag van Hart Voor Elkaar, van 7.00 uur tot 22.00 uur, gaan ook verslaggevers op stap om mensen thuis te verrassen.

Hart onder de riem

Wil jij een ander in deze tijd een hart onder de riem steken? Dan ben je bij Hart Voor Elkaar op de juiste plek. Het kan klein, door een plaatje aan te vragen voor een vriend, familielid of geliefde, maar ook kan je jouw wens voor een ander insturen. Door sponsoren te werven die willen helpen met het vervullen van de wensen, hopen de vrijwilligers van ZO!34 tot zondag 20.00u zoveel mogelijk wensen waar te maken.

Heeft je moeder een lastige tijd gehad en wil je haar verrassen met een lekkere beautybehandeling? Heeft je partner altijd de droom gehad om in een oldtimer rond te rijden en verdient hij wel een verzetje? Mail je wens naar hartvoorelkaar@zo34.nl en wie weet laten wij jouw wens uitkomen!