Tussenstand: € 31704,86

Hartverscheurend, hartversmeltend of hartverwarmend: de mooiste momenten van het Glazen Huis Emmen

Ook voor de allerkleinsten is er een plekje bij het Glazen Huis Emmen. Foto: ZO!34

Om zes uur deze zondag sluit het Glazen Huis Emmen weer haar deuren, wachtend op de volgende editie. Maar voordat het zover is, zetten we graag nog even onze favoriete momenten op een rij. Hartverscheurend, hartversmeltend of hartverwarmend!

Laten we beginnen met een kleine collectie aan schattige foto’s. Zo blijkt maar dat iedereen welkom is bij het Glazen Huis Emmen. Van jong tot oud, van dier tot mens. Over alle leeftijden gesproken: Chris de Roo stond zaterdag op het Glazen Huis Emmen-podium met een wel heel bijzondere special guest. Zijn zoontje zong namelijk mee!

Tekst gaat verder onder foto's


Hartverwarmend was de anonieme actie van een bezoeker. Bij een van onze marktkraampjes gaf hij zomaar honderd euro. Niet omdat hij de hele marktkraam leeg wilde kopen, maar omdat hij onlangs een dierbare was verloren die noodgedwongen naar de voedselbank ging. De honderd euro mocht in de brievenbus voor het Glazen Huis Emmen en van dat geld mochten we kerststollen weggeven!

Dat muziek kan ontroeren weten we alles van, hoe vaak de studenten van het Drenthe College en de vrijwilligers van ZO!34 elkaar wel niet een traantje zien wegpinken… Toch blijven het bijzondere momenten als je dit ook met elkaar kan delen. Hannah Mae bracht haar nieuwste single Waterdicht zaterdag in het Glazen Huis Emmen en dat kwam binnen bij presentatoren Jarnick en Erica. De lieverds!

Tekst gaat verder onder video

Maar ook een verzoekje bij de brievenbus kan tranen oproepen. Zoals deze meneer die voor zijn overleden vrouw een nummer aanvroeg.

Het Glazen Huis Emmen zet zich dit jaar in voor Stichting Kinderen van de Voedselbank en is nog tot 18.00 uur vandaag geopend. Doneren kan dus nog even!

© Glazen Huis Emmen 2023