Tussenstand: € 31704,86

Deze parels van de veilingsite wil je niet missen!

Wethouder Dewy Leal bracht twee prachtige veilingitems, waaronder het VIP-arrangement bij FC Emmen. Foto: ZO!34

De laatste dag van het Glazen Huis Emmen alweer! Dat betekent ook de laatste dag van de Glazen Huis Emmen-veiling. Hoewel al veel items zijn afgelopen, staan er ook nog hele toffe online. Tijd om er een paar uit te lichten!

Ben jij dierenliefhebber en wilde jij altijd al weten hoe het er aan toe gaat achter de schermen van een dierentuin? Bied dan mee op de rondleiding achter de schermen bij Wildlands. Voor jou en drie vrienden!

Wel een rondleiding maar niet in Wildlands? Wellicht is het VIP-arrangement bij FC Emmen dan wat voor jou. Je bent dan bij de wedstrijd van FC Emmen als special guest van de burgemeester aanwezig, krijgt een rondleiding en een kijkje achter de schermen.

Gesigneerd

Ben jij meer van de gesigneerde goodies? Ook dan kan je goed terecht op de Glazen Huis Emmen-veiling. Zo vind je er een gesigneerd voetbalshirt van FC Emmen! Of wat dacht je van deze gesigneerde sjoelbak van wereldkampioen Elly Mensen. En onmisbaar voor de liefhebber: de gesigneerde cd van de énige echte Berget Lewis? Deze ongelooflijk lieve superster bracht een bezoek aan het Glazen Huis Emmen en nam dit collector’s item mee!

Weekendje weg

Misschien ben je juist aan een beetje rust toe en wil je er even een nachtje tussenuit. Ook daarvoor kan je terecht op onze veiling! Bijvoorbeeld in een vierpersoons huisje in een vrijstaande VIP bungalow op Parc Sandur. Of een weekend genieten op camping de Fruithof. Met overdekt zwembad, buitenzwembad en waterglijbaan! Liever een nachtje in een hotel? Ook dat kan! In het kleurrijke hotel Ten Cate. Bij de overnachting voor twee personen krijg je natuurlijk ook een heerlijk ontbijt!

Voor de kids

Van jong tot oud, ieder wat wils bij het Glazen Huis Emmen! Bijvoorbeeld een kinderfeestje in Aquarena! Lekker spetteren, een patatje eten, genieten van een ijsje en natuurlijk zwemmen. Je hebt er geen omkijken naar ;)

Liever niet alleen een middagje rust, maar vaker entertainment voor de jongsten van het gezin? Wat dacht je van een houten speelhuisje voor in de tuin! Een eigen blokhut voor de kids die ongetwijfeld voor uren speelplezier en vermaak gaat zorgen.

En voor zowel de jonge kinderen als de iets oudere kids is er een James Bond auto. Natuurlijk het befaamde Aston Martin DB5-model in de Goldfinger edition. Maar dan van Playmobil!

© Glazen Huis Emmen 2023