Tussenstand: € 31704,86

Tussenstand Glazen Huis Emmen binnen dag verdriedubbeld

Tussenstand dag twee Glazen Huis Emmen

Dag twee van het Glazen Huis Emmen is er één met een gouden randje. Binnen 24 uur is de tussenstand, en daarmee de tijdelijke opbrengst voor stichting Kinderen van de Voedselbank, verdriedubbeld(!).

Hoe de tweede dag van het Glazen Huis Emmen als weerbericht zou klinken? Onstuimig met 200% kans op cheques-regen. Het was een komen en gaan van bekende Drenten, de drempel werd letterlijk platgelopen. Zo kwamen onder andere Leon Moorman, Rafaella, Lisa Harms, Erik van Klinken en de (loco-)kinderburgemeester van Emmen langs om het goede doel te steunen. Én regende het gigantische cheques. Van onder andere OBS De Lisdodde, het Drenthe College, CBS Het Palet en Oldenburgen|Fritom. Dat alles zorgde ervoor dat de tussenstand na twee dagen geld inzamelen op €9.865,10 staat. "Niet normaal, écht geweldig", reageren presentatoren Wesly en Corien verrast op het astronomische bedrag.

Het Glazen Huis Emmen gaat nog twee dagen door met geld inzamelen voor stichting Kinderen van de Voedselbank. Heb je nog niet gedoneerd? Doe dat dan nog snel door plaatje aan te vragen of mee te bieden op veilingitems via glazenhuisemmen.nl

© Glazen Huis Emmen 2023