Eindstand: € 38.691,25

De 5 grootste cheques tot nu toe in het Glazen Huis Emmen

Basisschool de Lisdodde in Emmen haalde met onder meer een kerstmarkt geld op. Foto: ZO!34

Het Glazen Huis Emmen is in volle gang en er is al veel geld binnengekomen voor Stichting Jarige Job. Hoog tijd om even de vijf grootste cheques op een rijtje te zetten! Maar natuurlijk geldt: alle kleine beetjes helpen en alles is welkom!

5. Huttenheugte & Full Colour Festival
Een gedeelde vijfde plaats voor Center Parcs de Huttenheugte en organisatie Full Colour. Het Full Colour Festival is helaas gestopt, maar de overgebleven gelden mochten worden verdeeld onder verschillende goede doelen. Dank dat jullie het Glazen Huis Emmen als één van die doelen kozen! Ook Center Parcs de Huttenheugte kwam langs met een cheque van 1500 euro.

4. Basisschool de Lisdodde
Basisschool de Lisdodde in de Rietlanden zamelt ieder jaar geld in voor het Glazen Huis Emmen. Dat doen ze onder meer met een kerstmarkt georganiseerd door de leerlingen. En dat zorgde voor een fantastische cheque van 2566,10 euro!

3. Oldenburger Fritom
Met maar liefst twee cheques meldde Oldenburger Fritom zich al op de eerste dag van het Glazen Huis Emmen met maar liefst twee cheques. Eén van tweeduizend euro en één van drieduizend. Dank!

2. VolkerWessels-bedrijven
VolkerWessels heeft ook met meerdere bedrijven onder hun organisatie een mooi bedrag gedoneerd!

1. Kinepolis
Kinepolis heeft met twintig vestigingen plastic flesjes ingezameld. Zo'n zestigduizend flesjes zijn er gedoneerd aan het Glazen Huis Emmen en dat leverde 9311,47 euro op!

Kom jij ook nog langs bij het Glazen Huis Emmen? Je kan geld doneren via de brievenbus, een cheque langsbrengen maar ook een plaat online aanvragen en via die weg geld doneren. Alvast heel erg bedankt!

© Glazen Huis Emmen 2022
ZO!34 en het Drenthe College slaan de handen ineen voor Stichting Jarige Job.