22.185,83
CBS Het Palet zet zich in voor het Glazen Huis Emmen
ZO!34
Vanaf maandag 9 december zamelen de kinderen en leerkrachten van cbs Het Palet in de Emmer wijk Bargeres geld in voor het Nationaal Ouderenfonds.‚Äč
 

ACTIVITEITEN

Er zijn verschillende manieren bedacht om geld op te halen voor dit goede doel:

  • Op maandag 9 december bakken de leerlingen van groep 7 kniepertjes samen met de ouderen in woonzorgcentrum Holtingerhof. Deze kniepertjes worden verkocht in de Holtingerhof in het winkeltje.

  • Vanaf maandag 9 december tot en met 19 december kunnen de leerlingen lege flessen verzamelen en inleveren op school. Alle lege flessen mogen worden ingeleverd bij de Boni in Bargeres voor statiegeld.

  • Vanaf maandag 9 december tot en met 19 december kunnen de statiegeldbonnetjes bij de flessenautomaat van de Boni in Bargeres worden gedoneerd aan cbs Het Palet. Er hangt een brievenbus naast de flessenautomaat waar de bonnetjes in kunnen worden gedaan. 

  • Op maandag 16 en dinsdag 17 december bakken kinderen van cbs Het Palet samen met hun opa's, oma's, vaders en moeders kniepertjes. Deze kniepertjes worden op beide dagen verkocht bij beide ingangen van de school van 14.15 uur tot en met 14.45 uur. 

  • Vrije donaties zijn ook meer dan welkom en kunnen in een mooie spaarpot worden gedaan op het podium in de grote zaal van de school, of bij de kleuteringang. 

Reacties ()