22.185,83
Glazen Huis Emmen in 2019 voor het Ouderenfonds
Glazen Huis Emmen

Na zeven succesvolle edities, organiseren streekomroep ZO!34 en het Drenthe College ook in december 2019 weer het Glazen Huis Emmen in het centrum van de stad. Dit jaar wordt van donderdag 19 tot en met zondag 22 december geld ingezameld voor regionale projecten van het Nationaal Ouderenfonds. Er wordt vier dagen lang non-stop radio en televisie gemaakt en voor heel veel plezier op de stadsvloer gezorgd. Een niet te missen actie vlak voor kerst!

 

Meer ontmoetingen voor ouderen
Het Nationaal Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom zetten zij zich iedere dag in voor 55-plussers. Wist je dat in elke straat in Nederland meer dan 1 oudere woont die zich eenzaam voelt? Dus ook in Drenthe! Met de opbrengst van het Glazen Huis Emmen kan het Ouderenfonds nog meer waardevolle contactmomenten realiseren voor ouderen, op een manier die bij ze past. Voorbeelden zijn bewegen met OldStars, op pad met de Boodschappen-PlusBus, bellen met de Zilverlijn, meegaan met stranduitjes en aanschuiven bij kerstdiners. Zo blijven 55-plussers betrokken en actief en hiermee wil het Ouderenfonds voorkomen dat ouderen zich eenzaam gaan voelen.

 

Het Glazen Huis Emmen
In het Glazen Huis Emmen wordt vier dagen lang live radio en televisie gemaakt op streekomroep ZO!34. In de uitzendingen van het Glazen Huis Emmen wordt extra aandacht besteed aan de betekenis van de programma’s en projecten van het Ouderenfonds voor ouderen in Drenthe. Voor het goede doel kunnen bezoekers tegen betaling muziek aanvragen en meedoen aan leuke activiteiten rondom het Glazen Huis Emmen. Ook kan er geboden worden op leuke items op de online veiling via glazenhuisemmen.nl/veiling

Reacties ()