Nu op ZO!34:
Call it a Day
23.579,18
4x veilingitems die je niet wilt missen
Upload 14-12-2018 18:09:08

Heb jij de Glazen Huis Emmen-veiling al gecheckt? Doe dat zeker, want er staan supertoffe items op. Ook van de veilingitems gaat het volledige bedrag naar de 9000 vergeten kinderen in Drenthe.

Uniek: Kijkje bij een melkveebedrijf
Altijd al eens willen weten waar de melk nou precies vandaan komt en hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Dan is dit je kans! Familie Steenbergen uit Exloo biedt een kijkje bij hen in de keuken aan op hun eigen melkveebedrijf. Met melkkoeien en ook nog een hele hoop jongvee valt er genoeg te zien op dit bedrijf en ook genoeg te leren. Jan en Jannita staan jullie graag te woord om al jullie vragen te beantwoorden. Naast dat het bedrijf natuurlijk een hele hoop koeien heeft, hebben ze ook kleinere dieren zoals konijnen, geitjes en een varken. Voor meer informatie, klik hier.

Privé-optreden Chris de Roo
Chris de Roo is geboren en getogen in Emmen en trad al op negenjarige leeftijd op in de Mini-Playbackshow van Henny Huisman met een Prince-imitatie. Ook werd hij in 2000 en 2001 bekend als René Froger-imitator. Inmiddels heeft hij ook een behoorlijk eigen repetoire, zoals zijn nieuwste single 'Het Geluk Lacht Ons Toe'. Chris stond al in Ahoy en de ArenA en deed mee aan 1000 Sterren Stralen, het tv-programma van Frans Bauer. Hoe tof zou het zijn als zijn volgende optreden bij jouw thuis is? Hier kan je bieden.

Gesigneerde FC Emmen-bal
Als échte FC Emmen-fan mag dit niet in jouw collectie ontbreken! Een replica van de enige echte FC Emmen-wedstrijdbal gesigneerd door de voltallige selectie. Ook zitten er twee FC Emmen-handdoeken in dit fantastische fanpakket! Maak je FC Emmen-collectie compleet en bied mee!

Huiskamerconcert MARYO
De Emmense zangeres MARYO heeft inmiddels voor beide singles die ze uitbracht, "Get On Your Feet" en "For Better Or Worse", de ZO!34-weekschijf in handen gehad. Dat is natuurlijk niet zo maar, want wat een lokaal talent is dit! Dit liet ze ook horen tijdens het Glazen Huis Emmen donderdagavond, tijdens de Drentse avond. Wil jij dit ook bij jouw thuis meemaken? Klik hier om mee te bieden!

Dit is natuurlijk slechts een klein gedeelte van de gehele veiling, maar er is nog veel meer om op te bieden!

Reacties ()