Nu op ZO!34:
De Avond Van...
23.579,18
We'R Media sponsort huisstijl en vormgeving
Upload 21-09-2018 16:22:01

Wermedia

Het Glazen Huis Emmen heeft zich losgemaakt van de landelijke 3FM-actie Serious Request. Het gaat helemaal op eigen kracht verder en kan daardoor het ingezamelde geld in de eigen provincie gebruiken. Dit jaar gaan ZO!34 en het Drenthe College geld ophalen voor stichting Het Vergeten Kind. 

Doordat het voor het eerst een ander doel is dan Serious Request heeft de organisatie besloten de uitstraling ook te veranderen. Er moest een compleet nieuwe huisstijl en vormgeving ontwikkeld worden.

 

We'R Media is hiermee aan de slag gegaan. Zij hebben ervoor gezorgd dat de Facebookpagina en website een complete metamorfose heeft gehad en de uitstraling heeft gekregen die zowel bij ZO!34, Drenthe College en Het Vergeten Kind past. We’R Media is specialist in Webdesign, Online Marketing, Grafische Vormgeving en Uitgeverij. Zij kunnen de complete realisatie en promotie van Online en Offline Media voor je verzorgen. Dit maakt hun in Emmen en omgeving dé partner voor het opzetten en uitvoeren van een crosschannel marketingaanpak.

‚Äč

 

Reacties ()