Gerrit Denekamp

Meestal zingt hij Nederlandstalige muziek, met een klein knipoogje naar het Engelstalige, maar ook het Drents is voor Gerrit niet vreemd. In 2014 won hij namelijk het Drèents Liedtiesfestival met 'Zundagskind'.

Rik Vinke

Met 'Eem lös van alles' kwam Rik in 2016 als winnaar uit de bus bij het Drèents Liedtiesfestival. Tegenwoordig maakt hij vooral countrymuziek.

Linda & Suzanne Kannegieter

Ook de zussen Linda & Suzanne zingen het liefst countrymuziek. De wonnen het Drèents Liedtiesfestival in 2015, met het nummer 'Ik geleuf niet meer in liefde'.

Anna Westerling

De 18-jarige Anna heeft vorig jaar meegedaan aan het Drèents Liedtiesfestival met het nummer 'Spiet'. Haar grote passie is het zingen van musicalnummers.

Leon Moorman

In 2019 won Leon met 'Knooin' het Drèents Liedtiesfestival. Hij knooit sindsdien lekker door en maakt nu D-Pop, oftewel Drentstalige popmuziek.

Annemiek Drenth

In 2012 won Annemiek het Drèents Liedtiesfestival met het nummer 'Ik ben zo wies'. In het dagelijks leven zingt ze het allerliefst hits uit de jaren '60, '70 en '80. Van blues en soul tot rock-'n-roll, zolang het maar in het Drents is.