Afleveringen

 • Aflevering 1
  vrijdag 16 oktober 2020 - 21:10 uur
  In de allereerste aflevering zingen de zes Drentse artiesten 'liedties van mekaor'. Nummers die je kent van het Drèents Liedtiesfestival hoor je nu gezongen door iemand anders. Sommige zangers hebben er een zeer verrassende draai aangegeven.
 • Aflevering 2
  vrijdag 23 oktober 2020 - 21:10 uur
  Hoe klinken Nederlandse hits in het Drents? In de tweede aflevering kom je erachter! Je hoort bekende liedjes voorbijkomen, van onder andere Miss Montreal, Ramses Shaffy en Davina Michelle.
 • Aflevering 3
  vrijdag 30 oktober 2020 - 21:10 uur
  Artiesten zoals Janis Joplin, Tom Jones en Niall Horan zijn geen onbekende namen. Hoe zouden hun nummers klinken als ze vertaald worden naar het Drents? Je hoort het in de derde aflevering.
 • Aflevering 4
  vrijdag 6 november 2020 - 21:10 uur
  Je zit op de bank en opeens hoor je dat jouw liedje gezongen wordt door iemand anders. In de vierde aflevering zingen de sterren van Drèentse Zangers weer 'liedties van mekaor'
 • Aflevering 5
  vrijdag 13 november 2020 - 21:10 uur
  Wat hebben André Hazes, Guus Meeuwis, Volumia, Boudewijn de Groot, Huub van der Lubbe en Maan met elkaar gemeen? Juist, ze zingen in het Nederlands! Aan de Drentse artiesten de taak om deze liedjes te vertalen naar het Drents.
 • Aflevering 6
  vrijdag 20 november 2020 - 21:10 uur
  In alweer de laatste aflevering van Drèentse Zangers zullen de deelnemers je nog één keer verbazen met hun muzikaliteit. Grote hits als 'Rollercoaster', 'I'll Be There For You' en 'The Pianoman' zullen na deze aflevering nooit meer hetzelfde zijn.