Vooruitblik naar derde aflevering van Op Weg Naar Koningsdag

Samen met presentator Danny Muller belopen we de route voor Koningsdag en zien we de voorbereidingen voor die dag. Foto: ZO!34/Malissa Pijpstra

In de derde aflevering van Op Weg Naar Koningsdag komen we in de route steeds dichter bij de eindlocatie van de route. Onderweg stoppen we onder meer bij ZiNN die speciale koningsdagtegeltjes hebben en bij winkel Finesse die probeert de koning een sok toe te sturen.

Daarnaast kan jij weer je kennis testen in de koningsquiz en vragen we de Zuidoost-Drent of zij lid zouden willen zijn van het koningshuis. Verder gaan we naar de bakker die heerlijke gebakjes verzon, genaamd Wimpies en Maxi's en vertelt centrummanager Laurens Meijer van Emmen wat er allemaal nog moet gebeuren om het centrum koningsdagklaar te maken.


In de maand april zie je wekelijks een nieuwe aflevering van Op Weg Naar Koningsdag. Elke werkdag om 13.00 uur en 19.30 uur kan je de aflevering van die week zien en natuurlijk ook online. Meer over koningsdag in Emmen vind je op onze speciale koningsdagpagina.